26 Mart 2012 Pazartesi

evimi de işimi de seviyorum

Ne mutlu bana! Bir mühendis dostum hayatına yeniden başlama şansın olsa ne yapardın? demişti. Ben de "Yine eşim hanımefendi ile evlenirdim ve yine şu anda yapmakta olduğum işi yapardım!" demiştim ve o olamaz gibisinden hayretler içinde kalmıştı.
Akşam olunca evimi sabah olunca işimi özlüyorum. Her ikisine de seve seve gidiyorum. Ben Allah'tan daha ne isterim. Herkes için de aynı olmasını diliyorum.
Leke'l-hamdü ve'l-minne!

3 yorum:

  1. Hocam hayirli olsun!! Benim henuz duzeni oturmus bir evim yok ama is konusunda tam da sizin gibi hissediyorum. Bir tatil sirketinin slogani: "Hepimiz tatil icin calisiyoruz!" sozu cok dikkatimi cekmisti. Sene boyu yapacagi yirmi gunluk tatilin hayalini kurmak ve isine o hayal ugruna katlanmak ne acı! Gercekten isini sevmek herkese nasip olmayan bir nimet..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biliyorsun bizde evi olana değil eşi olana evli derler.

      Sil
  2. "Bahsetdiginiz o dost benim herhalde" diye dusunerek sevindim...
    Hocam; ne mutlu size; aradiginizi bulmussunuz... Bu buyuk bir basiret isi gibi geliyor bana. Once kendini taniyacaksin, sonra kendine uygun bir es bulacaksin, seni mutlu edecek bir is sahibi olacaksin... Butun bunlar bana cok uzak. Allah basiretimizi artirsin; su dunyada duzenimizi kurabilmek icin yardim etsin.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...