23 Ocak 2013 Çarşamba

Stephen Hawking Allah'ın varlığını kabul etti



Dikkat! Dikkat!

Yazıları sese dönüştüren bir bilgisayar yardımıyla konuşan ve yıllardır Allah'ın varlığını inkar eden açıklamaları ile ateistler arasında öne çıkan ünlü Fizikçi Stephen Hawking 70. yaşına girdiği şu günlerde Allah'ın varlığını kabul etmiştir.

Bu itibarla bundan böyle bütün bilimsel nazariyeler gözden geçirilip, kimin evrildiği kimin devrildiği tek tek tespit edilip ona göre bilimin ilmihal kitapları yeniden yazılacaktır.

Bundan böyle Big Bang “kün fe yekûn” olarak okunacak, atom altı parçacıkların her türlü hareketi tenzih ve tesbih akidesince zikir olarak değerlendirilecektir.

Kevn ü fesâd aleminde fevkalade haller önündeki bilimsellik engeli kalktığı için, Stephen Hawking’i ayağa kaldırmak ve dilini  çözmek için bir İsa-Mesih soluğu aranmasının yolu açılmış olacaktır.

Çıplak uyarıcı nazarında Dâbbetü’l-arz olması çok muhtemel olan bu zat-ı akdes işbu yeni dönemde  Batının Azizi ve de bizim tarafın Gavs-ı Azam’ı olacak ve alameti olduğu kıyamet bilimin ve bahusus evrimin kıyameti olacaktır.

Bundan gayrı her şeyi huzur kaplayacak, her yeri adalet dolduracaktır.
Binaen aleyh Mehdiy-i Muntazar’a ve Nüzûl-i İsâ’ya da mahal ve gerek kalmamıştır.

Tüm dünya halklarına duyurulur!

23.01.2013
GARİBCE



1 yorum:


  1. Savaş Özdemir: Agnostik bir yaklaşımı allayıp pullayıp tanrının varlığını kabul etti demek bir zihin yanılgısı olsa gerek.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...